
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebeizte Meerforelle
- 300 g Meerforellenfilet Lachsforellenfilet oder Saiblingsfilet
- 200 g Salz
- 300 g Rohrzucker
- 200 g Fenchelknollen mit Fenchelgrün, in Stücken
- 25 g Weißwein
- 30 g Orangensaft
- 20 g Zitronensaft
- 1 EL Gin
- 10 g Dill, frisch
- 10 g Petersilie, frisch
- 5 g Estragon, frisch
- 2 EL Fenchelsamen
- 1 EL Korianderkörner
- 1 TL weiße Pfefferkörner
- 2 Mandarinen
- 1 - 2 EL Mandarinensaft frisch gepresst
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Fenchelsalat und Fertigstellung
- 300 g Fenchelknollen mit Fenchelgrün
- 3 EL Mandarinensaft frisch gepresst
- 2 EL Rapskernöl
- 1 Msp. Fenchelsamen gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 4 geh. TL Kaviar von der Forelle (ca. 40 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 187 kcal / 782 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1hod. 20min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Pfannkuchen mit Meeresfrüchten (海鲜泡菜煎饼)
40min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6hod. 15min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2hod. 20min
Seezungenröllchen
50min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25hod.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1hod.
Salsa Verde
10min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26hod.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min