Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putello Tonnato
4 Std.
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 Std. 15 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4hod. 30min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min