
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 250 kcal / 1046 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Scampi-Terrine
10hod.
Tomaten-Cocktail
30min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4hod. 30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2hod. 40min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Eier im Glas auf Rahmspinat
1hod. 15min
Ravanello Tonnato
20min
Forellenmousse
5min