Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6u. 15min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Orangenparfait
6h 30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h