Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5u. 50min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10h 50min
Limoncello-Creme
5h
Tomaten-Cocktail
30 min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Thunfischpâté
4h 20min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min