
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 508 kcal / 2128 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Cheddar-Scones
45min
Salsa Verde
10min
Tapenade
5min
Tomaten mit Tabbouleh
50min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2hod.
Caponata Siciliana
30min
Focaccia Tonnata
1hod. 30min
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2hod. 35min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2hod. 15min
Sauce alla Puttanesca
25min