Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pandoro
3 Std.
Brioche
1 Std. 50 Min
Crostini mit Käse
20 Min
Ossobuco
1h 20 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Tintenfischsauce
40 Min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40 min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min