Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 克 豬肋排
- 20 克 薑 ,切片
- 100 克 醬油
- 60 克 米酒
- 1 茶匙 五香粉
- 30 克 冰糖粉
- 10 克 油
- 4 顆 蒜頭 ,去皮,拍扁
- 30 克 蔥 ,切段(約7公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,略拍
- 450 克 水
- 10 克 蔥, 切段(約7公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 45.8 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 49.5 g
- Vláknina
- 3.3 g