Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g manteiga
-
200
g cebolinha nova
nebo 200 g cebolinha pérola cortada ao meio - 250 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite
-
900
g galo cortado em pedaços pequenos
nebo 900 g frango do campo cortado em pedaços pequenos - 10 g cebolinho picado
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 1 folha de louro
- 15 g farinha
- 40 g vinho do Porto
- 350 g vinho tinto
- 150 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3298.3 kJ / 788.3 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 52.6 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1638.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango na Púcara
1u.
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40min
Caril de frango e ervilhas
35min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1h 10min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3h 30min
Frango na púcara
50min
Tacos de frango al pastor
50min
Tamboril à americana
40min
Frango à francesa
35min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9h
Coq au vin
35min
Guisado de vitela coberto
3h 30min