Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g manteiga
-
200
g cebolinha nova
nebo 200 g cebolinha pérola cortada ao meio - 250 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite
-
900
g galo cortado em pedaços pequenos
nebo 900 g frango do campo cortado em pedaços pequenos - 10 g cebolinho picado
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 1 folha de louro
- 15 g farinha
- 40 g vinho do Porto
- 350 g vinho tinto
- 150 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3298.3 kJ / 788.3 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 52.6 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 1638.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de frango com grão e batata-doce
50min
Feijoada de atum fresco
40 Min
Pasta de caril amarela
25 min
Frango à francesa
35min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Coxas de pato com nabo e molho de laranja
Žádné hodnocení
Coq au vin
35min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1 Std. 10 Min
Frango na púcara
50min
Peru com bacon e batatas
1 Std. 45 Min
Caldo de galinha - TM5
1h 5min