Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 40 g queijo parmesão
- 10 g pinhões
- 1 dente de alho
- 20 g manjericão, só as folhas
- 40 g azeite
Orzo com frango
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 400 g peito de frango s/ pele cortado em cubos (3 cm aprox.)
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 100 g ervilhas descongeladas
- 250 g massa tipo pevide
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2627.3 kJ / 628 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 61.3 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 815.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango cremoso com feijão-verde e cuscuz
25 Min
Arroz de vitela com legumes
50 Min
Arroz de açafrão com peru
40 Min
Frango à francesa
35 Min
Fettuccini com frango e ervilhas
35 Min
Legumes miniatura em papelote com manteiga aromatizada com tomilho
45 Min
Técnica Penne
Žádné hodnocení
Carbonara com couve
35 Min
Ovos verdes
40 Min
Frango satay com arroz jasmin
1 Std. 55 Min
Strogonoff de vitela e espinafres com massa
1 Std. 10 Min
Sopa de miso com galinha e massa
35 Min