Kompatibilní verze
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crepes
- 500 g leite
- 200 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 2 ovos
- Manteiga q.b. p/ untar
Recheio
- 80 g queijo da Ilha
- 50 g chalota
- 30 g azeite
- 300 g mistura de cogumelos frescos cortados em quartos ou em lâminas
- 200 g espinafres descongelados bem espremidos
- 5 g amido de milho
- 340 g requeijão esfarelado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Tarte de cogumelos
45 Min
Tarte de três queijos e tomate
20 min
Húmus de cenoura
15 min
Cogumelos recheados com quinoa
1 Std.
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1 Std. 15 Min
Bruschetta com pesto e tomate
40 Min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1 Std. 15 Min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40 Min
Húmus com cenoura
20 min
Almofadinhas de espinafres e queijo
40 Min
Pasta de grão
10min