Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
nebo 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borrego mediterrânico
10h
Guisado dos reis
13h 10min
Piza com batata, cogumelos porcini e salsichas frescas
3u. 50min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 Min
Figos e castanhas de Natal
15 Min
Empadão de coelho
Žádné hodnocení
Coelho de fricassé com batata nova
45min
Quiche de espinafres com alho-francês
1h 10min
Empadão de borrego
2 godz. 30 min
Soufflé de brócolos e milho
1h
Arancini com recheio de carne picada
1h 15min
Sonhos de batata recheados com esparregado
1h