Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
nebo 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Folhados de frango
55 Min
Frango com caju e ananás
30 Min
Empadão de borrego
2 Std. 30 Min
Enrolados de atum em alface
20 min
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1 Std. 23 Min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 Std. 30 Min
Empada de aproveitamentos
45 Min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Guisado de frango com massa folhada
30 Min
Arancini com recheio de carne picada
1 Std. 15 Min
Embrulhos de salmão e espinafres com arroz de cenoura - TM31
1 Std. 20 Min
Folhados de carne
1 Std. 10 Min