Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 uova, tuorli e albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di cedro candito
- 600 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 30 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 100 g di Rum
- burro q.b. per imburrare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038.1 kJ / 248.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta zucchine e pinoli
50min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25min
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8h 15min
Torta di ricotta
50min
Patè alle castagne in crosta
10 godz.
Schiaccia campigliese
55 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Zuppa inglese in verrina
2sa 25 dk
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1sa 10 dk
Focaccia dolce
45 dk
Cheesecake alla ricotta
4sa 35 dk
Torta alla macedonia di frutta
1sa 30 dk