Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 uova, tuorli e albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di cedro candito
- 600 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 30 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 100 g di Rum
- burro q.b. per imburrare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038.1 kJ / 248.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gateau di ricotta e cioccolato
1ωρ. 10 λεπτ.
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Cheesecake delle feste
4 godz. 30 min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 Min
Cheesecake polacca
1h 30min
Rotolo ai fichi
2 Std. 25 Min
Torta pazientina
3j 55 menit
Torta ricotta e fichi
10hod. 30min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55min
Tortine dell'amore
1h 40min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min