Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prefermento
- 100 g di farina integrale, preferibilmente biologica
- 80 g di acqua
- 1 g di lievito di birra disidratato (1 punta di cucchiaino)
Impasto
- 5 g di lecitina di soia
- 100 g di bevanda a base di soia
- 300 g di farina integrale, preferibilmente biologica + q.b.
- 70 g di zucchero
- 35 g di burro a pezzi
- 35 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- farina integrale, preferibilmente biologica
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane integrale con muesli
4 Std.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min