Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
油皮
- 15 克 糖
- 60 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 60 克 水
- 150 克 中筋麵粉
油酥
- 60 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 125 克 低筋麵粉
叉燒餡
- 4 粒 蒜頭
- 40 克 油
- 40 克 低筋麵粉
- 240 克 水
- 1 茶匙 純芝麻油
- 15 克 蠔油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 糖
- 2 茶匙 米酒
- 240 克 叉燒肉 ,切丁(約0.5公分)
組合
- 水 ,少許,刷水用
- 1 顆 蛋 ,打散,刷上色用
- 10 克 白芝麻
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 1405.6 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.8 g