叉燒酥

叉燒酥

5.0 3 rating
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 55min.
10 個

Suroviny

油皮
  • 15 克
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • 60 克
  • 中筋麵粉
    150 克
油酥
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • 低筋麵粉
    125 克
叉燒餡
  • 蒜頭
    4 粒
  • 40 克
  • 低筋麵粉
    40 克
  • 240 克
  • 純芝麻油
    1 茶匙
  • 蠔油
    15 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 30 克
  • 米酒
    2 茶匙
  • 叉燒肉 切丁(約0.5公分)
    240 克
組合
  • 少許,刷水用
  • 打散,刷上色用
    1 顆
  • 白芝麻
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 8.3 g
Kalorie 1405.6 kJ / 336.3 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 33.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...