Zařízení & příslušenství
雞蛋豆腐
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)100 克
-
水1500 克
-
蛋 (約330-350克)6 顆
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27.6 g
Kalorie
1215.9 kJ /
290.9 kcal
Tuk
17.1 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
豆陣來吃飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan