雞蛋豆腐

雞蛋豆腐

3.9 17 rating
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 1500 克
  • (約330-350克)
    6 顆
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27.6 g
Kalorie 1215.9 kJ / 290.9 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 3.6 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...