雞蛋豆腐
TM5 TM6

雞蛋豆腐

4.1 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 100 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
  • 1500 克 水
  • 6 顆 蛋 (約330-350克)
  • ½ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1215.9 kJ / 290.9 kcal
Protein
27.6 g
Sacharidy
11 g
Tuk
17.1 g
Vláknina
3.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty