Zařízení & příslušenství
胡椒蔥肉餅
Příprava 55min.
Celkový 1hod. 25min.
12 個
Suroviny
油皮
-
水100 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
中筋麵粉200 克
-
糖20 克
-
白油80 克
油酥
-
低筋麵粉110 克
-
白油55 克
內餡
-
豬絞肉300 克
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
蔥 切蔥花120 克
-
蛋黃1 顆
-
白芝麻10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
8 g
Kalorie
1050 kJ /
251 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
23.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan