Zařízení & příslušenství
豆腐菌菇漢堡肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
板豆腐200 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊300 克
-
新鮮香菇 切塊(2公分)80 克
-
蒜頭酥1 滿茶匙
-
蛋 (約30克)½ 顆
-
醬油膏35 克
-
油 多備一些塗抹用20 克
-
味噌2 大匙
蘿蔔泥
-
白蘿蔔 去皮切塊(約3公分)200 克
-
冷開水50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.4 g
Kalorie
1355 kJ /
324.2 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
11.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
減醣大作戰
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan