泰式涼拌文蛤
TM6 TM5 TM31

泰式涼拌文蛤

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 水
  • 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,已吐沙
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
  • 1 顆 檸檬 ,取汁備用
  • 4 茶匙 魚露
  • 2 大匙 泰式辣椒醬
  • 2 茶匙 糖
  • 1 茶匙 黑麻油
  • 25 克 新鮮香茅 ,取白色部分,切斜片
  • 120 克 洋蔥 ,切絲(詳見要訣)
  • 新鮮香菜葉 ,適量

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
439.1 kJ / 105 kcal
Protein
9.1 g
Sacharidy
14.1 g
Tuk
2.7 g
Nasycený tuk
39.3 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
943.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty