泰式涼拌文蛤

泰式涼拌文蛤

5.0 3 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 50min.
3 人份

Suroviny

  • 400 克
  • 已吐沙
    300 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約2公分)
    10 克
  • 檸檬 取汁備用
    1 顆
  • 魚露
    4 茶匙
  • 泰式辣椒醬
    2 大匙
  • 2 茶匙
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 新鮮香茅 取白色部分,切斜片
    25 克
  • 洋蔥 切絲(詳見要訣)
    120 克
  • 新鮮香菜葉 適量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 943.8 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 439.1 kJ / 105 kcal
Tuk 2.7 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 39.3 g
Sacharidy 14.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...