Zařízení & příslušenství
泰式涼拌文蛤
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 50min.
3 人份
Suroviny
-
水400 克
-
蟹 已吐沙300 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約2公分)10 克
-
檸檬 取汁備用1 顆
-
魚露4 茶匙
-
泰式辣椒醬2 大匙
-
糖2 茶匙
-
黑麻油1 茶匙
-
新鮮香茅 取白色部分,切斜片25 克
-
洋蔥 切絲(詳見要訣)120 克
-
新鮮香菜葉 適量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
943.8 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
439.1 kJ /
105 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
39.3 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日清爽大集合
13 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan