Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 800 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約6公分)
- 3 顆 柳橙
- 35 克 蜂蜜
- 15 克 橄欖油
- 20 克 蒜頭
- 1 茶匙 香菜籽
- 1 ½ 茶匙 孜然粉
- 2 茶匙 薑黃粉
- 10 克 香菜 ,只取葉子
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2256.4 kJ / 539.8 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 1.5 g