Zařízení & příslušenství
橙香薑黃烤雞腿
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約6公分)800 克
-
柳橙3 顆
-
蜂蜜35 克
-
橄欖油15 克
-
蒜頭20 克
-
香菜籽1 茶匙
-
孜然粉1 ½ 茶匙
-
薑黃粉2 茶匙
-
香菜 只取葉子10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
30.4 g
Kalorie
2256.4 kJ /
539.8 kcal
Tuk
38.7 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
22.5 g