Zařízení & příslušenství
糯米椒炒五花肉
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油5 克
-
豆豉 略微壓扁2 茶匙
-
五花肉 切細條250 克
-
糖½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
米酒10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
糯米椒 切斜段100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
216.5 mg
Protein
1.3 g
Kalorie
173.1 kJ /
41.4 kcal
Tuk
1.7 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-豬肉
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan