Zařízení & příslušenství
鮮蝦粉絲煲
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切片5 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
蔥 切段3 枝
-
醬油2 大匙
-
番茄醬1 大匙
-
糖1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
水100 - 150 克
-
草蝦 (約10隻),剪去鬚腳和腸泥200 克
-
寬粉條 (約2把),以水沖洗至軟,剪成二段100 克
-
香油¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
3.29 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan