牛肝菌野菇燉飯
TM6

牛肝菌野菇燉飯

4.5 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 乾燥牛肝菌
  • 600 克 水
  • 300 克 白米 ,洗淨
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 100 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
  • 30 克 橄欖油
  • 360 克 高湯
  • 帕瑪森起士粉 ,少許
  • 黑胡椒粉 ,少許

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1755.1 kJ / 419.9 kcal
Protein
11.5 g
Sacharidy
68.5 g
Tuk
11 g
Nasycený tuk
10.7 g
Vláknina
3.5 g
Sodík
149.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty