牛肝菌野菇燉飯

牛肝菌野菇燉飯

4.5 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份

Suroviny

  • 乾燥牛肝菌
    15 克
  • 600 克
  • 白米 洗淨
    300 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    100 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 高湯
    360 克
  • 帕瑪森起士粉 少許
  • 黑胡椒粉 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 149.5 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 1755.1 kJ / 419.9 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 68.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...