Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 乾燥牛肝菌
- 600 克 水
- 300 克 白米 ,洗淨
- 50 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 100 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- 30 克 橄欖油
- 360 克 高湯
- 帕瑪森起士粉 ,少許
- 黑胡椒粉 ,少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1755.1 kJ / 419.9 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 68.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 149.5 mg