Zařízení & příslušenství
牛肝菌野菇燉飯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
乾燥牛肝菌15 克
-
水600 克
-
白米 洗淨300 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散100 克
-
橄欖油30 克
-
高湯360 克
-
帕瑪森起士粉 少許
-
黑胡椒粉 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
149.5 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
1755.1 kJ /
419.9 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
10.7 g
Sacharidy
68.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
星級主廚 陳嬿如
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan