Zařízení & příslušenství
南瓜蒸排骨
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
排骨 切段(約2公分)250 克
-
蔭豆豉10 克
-
醬油15 克
-
水800 克
-
南瓜 切塊(約3公分)250 克
-
蔥 切段15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.67 g
Kalorie
877 kJ /
209 kcal
Tuk
12.26 g
Vláknina
1.528 g
Sacharidy
10.23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan