Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊(約2公分)
- 10 克 無鹽花生
- 25 克 油
- 1 片 乾月桂葉
- 1 顆 八角
- ¼ 茶匙 花椒粒
- 5 克 乾辣椒 ,切段(約1公分)
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 1 茶匙 白芝麻
- 1 茶匙 黑芝麻
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 白芝麻油
- 1 茶匙 素蠔油
- 1 茶匙 烏醋
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 花生醬
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1040 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7.5 g