Zařízení & příslušenství
豆乳味噌海陸火鍋
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
新鮮鮭魚片、去皮 切塊70 克
-
去皮雞胸肉 切塊80 克
-
味噌1 ½ 大匙
-
清酒1 大匙
-
洋蔥30 克
-
水250 克
-
大白菜400 克
-
豆漿 (無糖豆漿)150 克
-
烏龍麵 (冷藏)150 克
-
日式醬油1 茶匙
-
蔥 切段30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25 g
Kalorie
1255 kJ /
300 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低卡新食感
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan