雞肉壽喜燒

雞肉壽喜燒

5.0 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 奶油
    15 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 柴魚醬油
    200 克
  • 清酒
    80 克
  • 800 克
  • 味醂
    150 克
  • 30 克
  • 帶皮雞腿肉 切粗條狀(約1.5公分)
    500 克
  • 切段(5公分)
    50 克
  • 百頁豆腐 切厚片(約0.5公分)
    100 克
  • 娃娃菜 切段
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部、剝散
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 26.7 g
Kalorie 2129 kJ / 577 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 45.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...