
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 香油
- 30 克 蒜頭 切片
- 30 克 薑 切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 切片
- 30 克 蔥 切段
- 600 克 豬腱肉 切塊(約3公分),以滾水川燙去血水
- 2 - 3 粒 八角
-
80
克 日式醬油 (甘口醬油)
nebo 50 克 醬油 - 20 克 紅辣椒醬
- 30 克 細砂糖
- 50 克 米酒
- ½ 茶匙 五香粉
- 700 克 水
- 400 克 白蘿蔔 切滾刀塊(約3公分)
- 10 克 新鮮香菜 取根、切段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 309 kcal / 1296 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Vláknina
- 2.2 g