Zařízení & příslušenství
宮保高麗菜
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
乾辣椒 切段(約2公分)10 克
-
花椒粒¼ 茶匙
-
高麗菜 切塊(詳見要訣)300 克
-
蔥 切段(約3公分)10 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
烏醋1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.5 g
Kalorie
239 kJ /
60 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽的快手料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan