奶油洋蔥蒸螃蟹

奶油洋蔥蒸螃蟹

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 奶油
    40 克
  • 洋蔥 切條
    100 克
  • 螃蟹 洗淨,清除內臟
    2 隻
  • 切段
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 米酒
    15 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 整粒黑胡椒
    1 茶匙
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 切片
    15 克
  • (蒸煮用)
    600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 26.9 g
Kalorie 1052 kJ / 251 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...