Zařízení & příslušenství
奶油洋蔥蒸螃蟹
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
奶油40 克
-
洋蔥 切條100 克
-
螃蟹 洗淨,清除內臟2 隻
-
蔥 切段15 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
米酒15 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
整粒黑胡椒1 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片15 克
-
水 (蒸煮用)600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26.9 g
Kalorie
1052 kJ /
251 kcal
Tuk
12.7 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan