Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 40 克 奶油 ,切塊
- 100 克 豬粗絞肉
- 200 克 蘑菇 ,切塊或切片
- 500 克 水
- 1 塊 高湯塊 (雞肉或大骨風味)
- 50 克 低筋麵粉 ,先與200克水調勻
-
100
克 蕃茄醬
nebo 100 克 罐裝切碎蕃茄 - ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ - 1 大匙 糖 ,依選用蕃茄醬的酸度調整
- ¼ - ½ 茶匙 黑胡椒粗粒 ,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 4008 kJ / 957 kcal
- Protein
- 38.605 g
- Sacharidy
- 114.854 g
- Tuk
- 39.814 g
- Vláknina
- 9.851 g