Zařízení & příslušenství
蘑菇醬
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊(約3公分)200 克
-
奶油 切塊40 克
-
豬粗絞肉100 克
-
蘑菇 切塊或切片200 克
-
水500 克
-
高湯塊 (雞肉或大骨風味)1 塊
-
低筋麵粉 先與200克水調勻50 克
-
100 克 罐裝切碎番茄番茄醬100 克
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
糖 依選用蕃茄醬的酸度調整½ - 1 大匙
-
黑胡椒粗粒 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
691.3 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
1044.4 kJ /
249.6 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
25.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
精選中西式醬料&沾醬
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan