Zařízení & příslušenství
蝦仁毛豆豆腐
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
草蝦 剝殼,去腸泥150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
薑 去皮10 克
-
香油5 克
-
新鮮毛豆仁80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
豆腐 切塊(約1.5公分)100 克
-
蔥 切蔥花5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.4 g
Kalorie
695 kJ /
166.2 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
運動後補給
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
餐桌上的保養術
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan