Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
燙四季豆
- 1000 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 180 克 四季豆 ,去頭尾
肉餡
- 10 克 薑
- 1 大匙 米酒
- 4 大匙 水
- 1 大匙 蠔油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 醬油
- 450 克 豬絞肉
- 20 克 純芝麻油
- 30 克 蔥 ,切蔥花
- 30 張 水餃皮
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 274.9 kJ / 65.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.3 g