Zařízení & příslušenství
四季豆豬肉水餃
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
30 個
Suroviny
燙四季豆
-
水1000 克
-
鹽1 茶匙
-
四季豆 去頭尾180 克
肉餡
-
薑10 克
-
米酒1 大匙
-
水4 大匙
-
蠔油1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
豬絞肉450 克
-
純芝麻油20 克
-
蔥 切蔥花30 克
-
水餃皮30 張
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3.5 g
Kalorie
274.9 kJ /
65.8 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
餃子館在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan