Zařízení & příslušenství
香蔥培根司康
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
2 人份
Suroviny
-
培根丁40 克
-
蔥 切段10 克
-
糖10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
原味優格10 克
-
蛋 (約1顆),稍微打散50 克
-
低筋麵粉80 克
-
無鹽奶油20 克
-
泡打粉¾ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
2678 kJ /
641 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小酒館私房菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan