Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 160 g di pasta per minestra (tipo ditalini)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Minestra di riso e ceci
30 min
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e piselli
35min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Lagane e ceci in purea
1 godz. 20 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta e fagioli
50min
Lagane e ceci
1 godz.
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min