Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di provola affumicata a pezzi (1 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 100 g di speck Alto Adige IGP a fette sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto alla castellana
35min