Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua a temperatura ambiente
- 4 uova (da 60 g circa) fredde di frigorifero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Insalata di fagiolini
40 Min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 Min
Cottura della pasta
20 Min
Patate lesse
40 Min
Cottura della pasta
20 Min
Riso in bianco
25 Min
Piselli al prosciutto
20 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Insalata di riso basmati
55 Min
Spinaci al burro
30 Min