Uova al funghetto

Uova al funghetto

4.4 37 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 4 uova
  • 500 g di acqua
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di funghi porcini freschi a fette
  • 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
  • sale q.b.
  • pepe q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 10.1 g
Kalorie 696.5 kJ / 166.5 kcal
Tuk 13.3 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 1.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...