Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi a fette
- 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
- sale q.b.
- pepe q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696.5 kJ / 166.5 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinaci filanti
40 min
Pollo ai peperoni
1hod. 5min
Uova alla piemontese
45 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Melanzane alla pizzaiola
1 godz. 10 min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Vitello alla pizzaiola
35min
Peperoni ripieni
1hod. 5min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Champignon ripieni al forno
1 godz.