Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi a fette
- 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
- sale q.b.
- pepe q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696.5 kJ / 166.5 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di funghi
1h
Spinaci filanti
40 min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Funghi champignon ripieni
1h 5 min
Fave al guanciale
35 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min
Contorno di funghi cremosi
35 min