Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi a fette
- 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
- sale q.b.
- pepe q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696.5 kJ / 166.5 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Vitello alla pizzaiola
35 min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Involtini con funghi e castagne
45 min
Contorno di funghi cremosi
35 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Rollè di tacchino e spinacini
1 Std. 20 Min
Scaloppine agli asparagi
1 Std.
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 min