Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 carciofi, la parte tenera a fettine
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di gamberi di media grandezza, sgusciati a pezzetti
- 1500 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo tagliolini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberi e carciofi
30min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Linguine ai gamberoni
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min