Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pera, sbucciata e a tocchetti (2 cm circa)
- 2 cucchiai di Cognac
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di pancarré a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 550 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 150 g di speck a fette
- Parmigiano Reggiano grattugiato q.b. per spolverizzare
- 100 g di mozzarella, scolata e a fette
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1586 kJ / 379 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 godz. 10 min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1 godz. 30 min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Involtini con funghi e castagne
45 min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1 godz. 10 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Polpette alla mortadella
40 min
Piccoli polpettoni in crosta
1 godz. 10 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h