Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di bocconcini di coppa di maiale (2-3 cm)
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 chiodi di garofano
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati
- 1 foglia di alloro secca
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di grani di pepe nero
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 330 g di birra scura (Stout)
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di speck a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2460 kJ / 588 kcal
- Protein
- 28.9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 44.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Stufato di vitello
1h
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo alla romana
1h 10min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Pollo alla birra bruna
3h
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min