Rosette al prosciutto cotto e formaggi

Rosette al prosciutto cotto e formaggi

3.9 8 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 235 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro + q.b.
  • 250 g Emmental a fette (2 mm circa)
  • 250 g di prosciutto cotto a fette
  • 500 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 49.6 g
Kalorie 3656.8 kJ / 874 kcal
Tuk 50.9 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 54.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...