Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 235 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro + q.b.
- 250 g di Emmental a fette (2 mm circa)
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3656.8 kJ / 874 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 50.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Bottoncini con wurstel
5 Std.
Chizze al Parmigiano reggiano
1 godz. 20 min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Crescentine modenesi
11h
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Gnocco emiliano
4h 50min
Polpettone in crosta
1 Std. 10 Min
Tortelli verdi
3sa 30 dk
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Tigelle
3h 50 min