
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 235 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro + q.b.
- 250 g di Emmental a fette (2 mm circa)
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kcal / 3656.8 kJ
- Protein
- 49.6 g
- Tuk
- 50.9 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauletti di carne triestini
1hod.
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1hod. 30min
Rustico con uova e stracchino
1hod.
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Wurstel vestiti
40min
Porcellini focaccina
1hod. 15min
Salatini würstel ed Emmental
1hod.
Focaccia con la crescenza
1hod. 45min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1hod. 15min
Gnocco emiliano
4hod. 50min
Gnocco fritto
1hod. 5min
Tigelle
3hod. 50min