Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 235 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro + q.b.
- 250 g di Emmental a fette (2 mm circa)
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3656.8 kJ / 874 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 50.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate duchessa
1h
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Piadina romagnola
15min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Mini croissant con pancetta affumicata
2h
Mini valdostane al kamut
1h 5 min
Bomboloni salati
3h 20 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Tigelle
3 godz. 50 min