海帶豆芽排骨湯

海帶豆芽排骨湯

4.5 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 純芝麻油
    5 克
  • 老薑 切片
    10 克
  • 排骨 先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 米酒
    10 克
  • 海帶結
    150 克
  • 900 克
  • 黃豆芽
    50 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.2 g
Kalorie 850.3 kJ / 203.4 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 2.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...