Zařízení & příslušenství
海帶豆芽排骨湯
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
純芝麻油5 克
-
老薑 切片10 克
-
排骨 先以熱水川燙去血水250 克
-
米酒10 克
-
海帶結150 克
-
水900 克
-
黃豆芽50 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.2 g
Kalorie
850.3 kJ /
203.4 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
2.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養生有鈣念
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan