彩椒松阪肉

彩椒松阪肉

4.0 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切絲
    15 克
  • 松阪肉 切片(約0.5公分厚)
    200 克
  • 綜合甜椒 切條(寬約1公分)
    150 克
  • 醬油
    15 克
  • 原味腰果
    60 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 410.5 mg
Protein 15.8 g
Kalorie 1435.7 kJ / 343.2 kcal
Tuk 27.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 8208.9 g
Sacharidy 10.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...