Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3000 kJ / 717 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 55.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di spinaci
35 min
Polpette di merluzzo e patate
55 min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Spiedini di polpette alle zucchine
1 Std.
Polpette di melanzane
45 min
Polpette di tonno e curcuma
1 Std.
Polpette di tonno e ricotta
20min
Burger di zucchine
1 Std.
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 min
Burger piselli e ricotta
35 min
Polpettone vegetariano
1h 30min