Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3000 kJ / 717 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 55.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotolette di spinaci
40min
Burger piselli e ricotta
35 Min
Burger di zucchine
1h
Polpette di carote
1h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Svizzere vegetariane
1h 30min
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30min
Polpette di spinaci
35 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone vegetariano
1h 30min