Kompatibilní verze
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 50 g di pomodori secchi sott'olio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di yogurt naturale non zuccherato
- 700 g di acqua
- 400 g di patate tagliate a fette (½ cm)
- 2 branzini, eviscerati (da 350/400 g ciascuno)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8669 kJ / 2071 kcal
- Protein
- 167.6 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 120.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h