Kompatibilní verze
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 50 g di pomodori secchi sott'olio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di yogurt naturale non zuccherato
- 700 g di acqua
- 400 g di patate tagliate a fette (½ cm)
- 2 branzini, eviscerati (da 350/400 g ciascuno)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8669 kJ / 2071 kcal
- Protein
- 167.6 g
- Sacharidy
- 83.8 g
- Tuk
- 120.8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Insalata fredda di polpo e patate
50min