Risotto gamberetti, asparagi e yogurt

Risotto gamberetti, asparagi e yogurt

4.6 139 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 scalogno (30 g circa)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio cottura 14-15 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 4 asparagi mondati e a rondelle
  • 100 g di yogurt greco senza zucchero
  • 200 g di gamberetti freschi sgusciati ed eviscerati
  • 20 g burro a pezzi
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 4 cucchiaini di glassa di aceto balsamico

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 18.7 g
Kalorie 1874 kJ / 448 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 66.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...