Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di cipolla
- 80 g di burro a tocchetti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di Fontina a dadini
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3122.1 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 41.9 g
- Nasycený tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 640.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla birra
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto alla monzese
35 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min