Risotto alla valdostana

Risotto alla valdostana

4.4 148 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla
    20 g
  • di burro a tocchetti
    80 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    900 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
  • di pepe nero macinato (volitelně)
    1 pizzico
  • di Fontina a dadini
    320 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 745.7 kcal / 3122.1 kJ
Protein 26 g
Tuk 41.9 g
Sacharidy 63.9 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 25.9 g
Sodík 640.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...