Risotto alla valdostana

Risotto alla valdostana

4.5 161 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 g di cipolla
  • 80 g di burro a tocchetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
  • 320 g di Fontina a dadini

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 640.7 mg
Protein 26 g
Kalorie 3122.1 kJ / 745.7 kcal
Tuk 41.9 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 25.9 g
Sacharidy 63.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...