Risotto alla valdostana
TM6 TM5

Risotto alla valdostana

4.4 (139 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g di cipolla
  • 80 g di burro a tocchetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di Fontina a dadini
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
3122.1 kJ / 745.7 kcal
Protein
26 g
Sacharidy
63.9 g
Tuk
41.9 g
Nasycený tuk
25.9 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
640.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty