Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di crescenza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 Min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto champagne e melagrana
50 min
Risotto alla melagrana e coppa
35 Min
Risotto cacio e pere
40 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto ai profumi d'estate
30 min