Risotto rosmarino e speck

Risotto rosmarino e speck

4.3 160 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 80 g di misto per soffritto
  • 100 g di speck a striscioline
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 850 g di acqua calda
  • 100 g di vino bianco
  • 10 - 15 g di sale
  • 350 g di riso Arborio (cottura 15 min.)
  • 40 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15.8 g
Kalorie 2276 kJ / 544 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 71.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...