Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di misto per soffritto
- 100 g di speck a striscioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 850 g di acqua calda
- 100 g di vino bianco
- 10 - 15 g di sale
- 350 g di riso Arborio (cottura 15 min.)
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2276 kJ / 544 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 71.7 g
- Tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min