Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 60 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di burro freddo e a pezzi
- 30 g di acqua fredda
Ripieno
- 300 g di acqua
- 800 - 1000 g di zucchine a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cipolle in quarti
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 70 g di latte
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 4 uova
- 50 - 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata di spinaci al forno
45 min
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 godz. 30 min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Crostata salata di spinaci
1 godz.
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 Std. 20 Min
Strudel di verdure
2h
Torta salata champignon e provola
1 Std. 5 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min