Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Linguine al nero di seppia
45min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Risotto al nero di calamari
40min
Moscardini al limone
30min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto al ragù bianco di mare
30min