Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Polpo in rosso
35min
Fideuá di polpo
1h 10 min
Penne al sugo di calamari
40min
Polpo al vino rosso
1u.
Anelli di totano in umido
30 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Seppie con i piselli
40min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Risotto al nero di calamari
40min