Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce fatto in casa - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Risotto al nero di calamari
40min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Penne al sugo di calamari
40min
Calamari alla marchigiana
35min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Lumachine in rosso
1h 40min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto alla crema di granchio
35min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto al ragù bianco di mare
30min