
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di pesce
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 2 bustine di nero di seppia liquido (da 4 g cad.)
- 650 g di acqua
- 300 g di seppie fresche a listarelle sottili
- 200 g di pomodori pelati a pezzettoni
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 436 kcal / 1824 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 67 g
Alternativní recepty
Risotto alla pescatora
35 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Risotto al nero di calamari
40 Min
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Risotto ai funghi porcini
35 Min