Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), halved
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
nebo 800 g rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) - 1 - 2 Tbsp vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut in pieces
- 1 turnip (approx. 220 g), cut in pieces
- 1 courgette (approx. 250 g), cut in pieces
- 100 g raisins
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Sacharidy
- 99.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Vláknina
- 15.1 g
Alternativní recepty
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Chicken Tagine
25 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Veracruz Fish
30 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min