Zařízení & příslušenství
Lamb Spezzatino
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
sage leaves, fresh5
-
onion (approx. 150 g), halved1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut in cubes (3 cm)70 g
-
lamb neck fillet cut in pieces750 g
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
carrots cut in slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut in slices (1-2 cm)2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
-
2 Tbsp vegetable stock paste, homemade, (see tips)meat stock paste homemade (see tips)2 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
44.3 g
Kalorie
2479 kJ /
393 kcal
Tuk
42.5 g
Vláknina
3.925 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Budget Friendly Italian
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Prawn and Chorizo Paella
45min.
Basque Chicken
1hod. 10min.
Chicken and Chorizo Hotpot
45min.
Beef Stroganoff
1hod.
Salmon and Fennel Risotto
25min.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min.
Chicken Cacciatore
50min.
Chicken and Chorizo Filo Pie
2hod.
Sautéed Pork with Cider
55min.
Beef Bourguignon
1hod. 30min.
Chicken Curry with Spinach
1hod. 5min.
Beef in Stout
1hod. 40min.