Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
nebo 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.925 g
Alternativní recepty
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Chicken in Yoghurt
1h
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Circassian Chicken
2h
Lamb Korma
4 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken Akhni
1h 30min