Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
nebo 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.925 g
Alternativní recepty
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Sautéed Pork with Cider
55min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Smoky Pork and Beans
3h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef in Stout
1h 40min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min